JUICES & SMOOTHIES

Παρασκευάζουμε χυμούς αποκλειστικά από πιστοποιημένα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, σε γευστικούς συνδυασμούς που στοχεύουν στην ενίσχυση της ενέργειας, τη θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος αλλά και την αποτοξίνωση.

Στο Smoothie Bar μας, θα βρεις πολλές και λαχταριστές επιλογές όπως το Evergreen smoothie με σπανάκι, avocado, αχλάδι, κανέλα και το Choconut smoothie με κακάο, μπανάνα, αμυγδαλόπαστα και χουρμάδες. Όλα τα smoothies μας παρασκευάζονται με αλκαλικό νερό ή νερό καρύδας, ενώ μπορείς να προσθέσεις super foods, wheatgrass, aloe vera, σπόρους chia ή πρωτεϊνούχο μείγμα.

MORNING ENERGIZER

Όλη η ενέργεια που χρειάζεσαι το πρωί σε ένα μπουκάλι. Ο βιολογικός χυμός κρύας πρέσας Morning Energizer περιέχει μήλο, ginger, παντζάρι και καρότο – συστατικά πλούσια σε διατροφική αξία.

Το μήλο είναι εξαιρετική πηγή πηκτίνης και φυτικών ινών. Περιέχει Βιταμίνες Α και C, ενώ είναι μία πολύ καλή πηγή καλίου, ασβεστίου, σιδήρου και φωσφόρου. Τα μήλα βοηθούν σε περιπτώσεις αρτηριοσκλήρωσης, προστατεύουν τα οστά, βοηθούν στη δυσκοιλιότητα, ενισχύουν την πέψη κ.α.

Το ginger είναι γνωστό για περισσότερους από 12 τύπους αντιοξειδωτικών, ενώ περιέχει πρωτεΐνες, ασβέστιο, σίδηρο, Βιταμίνη C και φολικό οξύ. Το ginger λειτουργεί ως φυσικό παυσίπονο, βοηθά στον βήχα και το κρυολόγημα, ενισχύει τον οργανισμό εξαφανίζοντας τα σημάδια κόπωσης, ενώ έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.

Το καρότο είναι μία εξαιρετική πηγή προβιταμίνης Α, βιταμινών C, D, B1 και B6, ενώ είναι πλούσιο σε κάλιο, νάτριο και ασβέστιο. Έχει εξαιρετική δράση κατά της δυσκοιλιότητας, της κατακράτησης υγρών, ενισχύει το ανοσοποιητικό, ενώ βελτιώνει την όψη και την υφή του δέρματος.

Το παντζάρι αποτελεί μία εξαιρετική πηγή σιδήρου, για αυτό η κατανάλωσή του βοηθά σε περιπτώσεις αναιμίας. Συμβάλλει στον καθαρισμό του συκωτιού, στην οξυγόνωση του αίματος ενώ αυξάνει την μυική αντοχή στους αθλητές.