eat raw

Raw food Diet!

Αγαπάμε τη raw food διατροφή, για αυτό στο Coffee Bike προσφέρουμε λύσεις για όσους ακολουθούν την ωμοφαγία ή για εκείνους που θέλουν να εντάξουν απλώς κάποια ωμοφαγικά σνακ στη διατροφή τους. Δες το απόσπασμα από μία παρουσίαση του Coffee Bike και μάθε τα πάντα για το raw food!

Τι είναι και τι περιλαμβάνει μια Raw Food διατροφή;
Η ωμοφαγία είναι ουσιαστικά ο πρώτος τρόπος διατροφής του ανθρώπου! Την τελευταία δεκαετία, ειδικά στο εξωτερικό, αυτός ο τόπος διατροφής επανήλθε, όχι επειδή είναι άλλον ένα trend, αλλά κυρίως επειδή αμέτρητες μελέτες απέδειξαν πόσο ευεργετικός είναι για τον οργανισμό μας!
Εμείς στο Coffee Bike, πήγαμε τη raw food διατροφή ένα βήμα πιο πέρα! Δημιουργήσαμε πολύ “ψαγμένες” συνταγές, για να μπορέσουμε να προτείνουμε ωμοφαγικά προϊόντα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αλλά απίστευτα νόστιμα! Για εμάς, στο Coffee Bike, η raw food διατροφή μεταφράζεται σε πολύ γευστικά carrot cake, σε αντιοξειδωτικούς χυμούς κρύας πρέσας από βιολογικά φρούτα, σε τούρτες με σοκολάτα και πορτοκάλι, σε μους σοκολάτας με raspberries και τόσα ακόμα… Οπότε είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς…
Πόσο εύκολο είναι να εντάξετε την ωμοφαγία στο ελληνικό κοινό; 
Η αλήθεια είναι, ότι το ελληνικό κοινό είναι ακόμα δύσπιστο. Πολλές φορές, όταν επισκέπτονται το coffee bike και δοκιμάζουν ένα ωμοφαγικό γλυκό ή σνακ, δεν πιστεύουν ότι αυτό που απολαμβάνουν μπορεί ταυτόχρονα να είναι και υγιεινό!
Θέλοντας να απομυθοποιήσουμε το Raw Food στην Ελλάδα, αυτό που τους λέμε πολύ απλά είναι ότι “όταν θέλεις να φας ένα γλυκό, γιατί να μην προτιμήσεις ένα γλυκό χωρίς ζάχαρη ή γλουτένη, το οποίο όμως είναι πλούσιο σε γεύση;”. Είναι τόσο απλό να εντάξεις την ωμοφαγία στη ζωή σου, ακόμα και αν δεν είσαι vegetarian ή vegan!
Μήπως είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό; 
Ακριβώς επειδή η ωμοφαγία στην Ελλάδα είναι κάτι καινούριο, φροντίσαμε να είναι προσιτά τα προϊόντα που προσφέρουμε, ώστε να μπορούν όλοι να τα δοκιμάσουν! Με άλλα λόγια, ένα ωμοφαγικό σνακ, έχει σχεδόν την ίδια τιμή με ένα οποιοδήποτε σνακ, το οποίο τις περισσότερες φορές είναι και ανθυγιεινό. Έτσι, στο Coffee Bike θα βρείτε για παράδειγμα χειροποίητα σάντουιτς από 3€, muffins χωρίς γλουτένη από 1,50€ ή γλυκά με μπανάνα, βιολογικό κακάο και σιρόπι αγαύης με 2€! Οπότε, σίγουρα δεν είναι υπερβολή ή πολυτέλεια για κάποιον, να δοκιμάσει αυτόν τον τρόπο ζωής… Άλλωστε το motto μας στο Coffee Bike είναι “Honest Authentic Food”…
Το coffee bike υπηρετεί το raw food κίνημα. Με ποιον τρόπο;
Στο Coffee Bike δεν μένουμε μόνο στην πώληση ωμοφαγικών προϊόντων! Θέλουμε να μυήσουμε τους guests μας, σε αυτόν τον νέο τρόπο διατροφής! Διοργανώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα events και cooking workshops, όπου μαγειρεύουμε ωμοφαγικά γεύματα, συζητάμε για τα οφέλη τους στην υγεία μας και προσφέρουμε στον κόσμο να δοκιμάσει προϊόντα, που δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα μπορούσαν να είναι τόσο γευστικά!  Επίσης, στο Coffee Bike μπορείτε να βρείτε βιβλία σχετικά με τη Raw Food διατροφή, καθώς και επιλεγμένα προϊόντα από όλο τον κόσμο, που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπατε την υγιεινή διατροφή μέχρι σήμερα….